ik hield van je, je wist het
je was gek op een ander
maar je wist dat ik van je hield
die avond van het feest
je pakte me
ik dacht nu ben je van mij
de volgende morgen was je vroeg weg
zij niks tegen mij
nu kom er achter
dat je nog steeds gek bent op die ander
je wilde me niet de verkeerde indruk geven
je geeft de alcohol de schuld
ik had het kunnen weten
dat je niet bij me zou blijven
het is mijn eigen schuld
dat ik niet weg van je weg liep