Zus voor het leven,
maar op het moment voor maar even.
Weekendzus, zo noem ik dat,
zo raken wij elkaar nooit zat.
Af en toe ruzie en soms ook oorlog,
maar ik mag je wel, jij mij ook, toch?
Aan de telefoon soms geen zin,
dan krijg ik vast van jou geen plus maar een min.
Ik ben toch heel blij jouw zusje te zijn,
want zo'n weekendzus is toch wel heel erg fijn!