Lief, lief schattekindje.
Met je handjes, o,zo zacht.
Lief, lief schattekindje.
Geboren op een lentedag.
Lief, lief schattekindje.
Maakt me reuze blij.
Lief, lief schattekindje.
Jij bent helemaal van mij.
Lief, lief schattekindje.
Het leven is een korte zucht.
Lief, lief schattekindje.
Ik wens je een behouden vlucht.
Veel liefs en liefde m'n lieve kind.