Met duizenden woorden
zal ik nooit kunnen zeggen
hoeveel ik van je hou.
Met duizenden woorden
zal ik nooit kunnen zeggen
hoezeer ik aan je denk.
Met duizenden woorden
zal ik nooit kunnen zeggen
hoe lief ik je heb.
Met duizenden woorden
zal ik nooit kunnen zeggen
hoe bijzonder en speciaal je voor me bent.
Maar met een paar woorden
kan ik zeker zeggen
dat ik er altijd voor je zal zijn,
als je me nodig hebt.
Eeuwig zal ik er voor je zijn,
eeuwig zullen wij verbonden zijn.