Sinterklaas is langsgeweest,
Dat was natuurlijk een groot feest!
In vaders en in moeder schoen
Maar hij was vergeten een cadeau erin te doen,
Maar wat is dat daar?
Dat is raar!
Er lag een heel klein briefje in,
Met grote letters in het begin:
“LIEVE IEDEREEN,
Dit leven is gemeen,
Jullie hebben geen cadeau gekregen,
Maar wel een beter leven,
Een lastig persoon had het niet meer,
Die deed jullie ook veel zeer,
Ze zag het niet meer zitten,
En besloot te pitten,
Ze heeft haar van haar leven beroofd,
Jullie hebben weer een mooi leven zoals beloofd…”
Is dat geen mooi cadeau?