Voor mijn Wim,
Ik ben zo onzeker
Ik wil je nooit meer kwijt
En dat ik je gevonden heb,
daarvan heb ik echt geen spijt.
Ik ben alleen zo bang
Bang dat je weggaat
Ik ben alleen zo bang
Bang dat je me niet wil
Omdat ik zo onzeker ben
Ik kan je alleen laten merken
wat ik voel, wat ik denk
en het je laten merken door de aandacht die ik je schenk
Als ik je wil laten merken wat ik voel
dan snap je wat ik bedoel
Maar alles is zo heel erg vaag
En alles gaat allemaal zo traag
het enige wat ik weet is dat ik je nooit meer wil verliezen
en dat ik nooit meer iemand anders hoef te kiezen.