Ga weg!!
Ga weg, Ga weg
Ga weg uit mijn leven.
Als ik wou dat je er nog was,
dan had ik wel gebleven.
Die beelden dat drama het spookt maar door me hoofd.
Er zou me niks gebeuren, je had het me beloofd.
je ging weg om nooit meer terug te komen.
En nu kan ik alleen nog maar van je dromen.
Een ander was belangrijker dan ik.
Je had zoiets van joh stik.
Ga weg Ga weg
Ik kan het niet aan
Je hebt me bedrogen
Je hebt me nooit zien staan.
Ga weg Ga weg
Ik wil het niet horen ik wil het niet zien
Ga weg Ga weg
dan vergeet ik je misschien.
The end.