Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Verlaten
Verlaten
angst en verdriet tastbaar
verdrongen naar de binnenkant
diep in je hart opgeslagen
kijkend door je ogen
zie ik geen twinkeltje
het niet kunnen snappen
van je zelf gesproken woorden
maakt het onbegrijpelijk
voor de anderen
je vrienden en familie
kijkend in je ogen
zie ik je verdriet
maar tranen
doen deze ogen niet
je wil is sterk zijn
ik wil je begrijpen
angst en verdriet tastbaar
verdrongen naar de binnenkant
laten zien
dat je de wereld hebt verlaten
2 dec 2004
Reacties op dit gedicht
Zilveruitjuh vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Zilveruitjuh
Gecontroleerd door:
Suus
Gepubliceerd op:
03 december 2004
Thema's:
[JIJ]