We gaan door, geven niet op we kunnen het
dat is wat je tegen me zei
geloof in dat sprookje
die prinses dat ben jij....
was jij dan die prins,
die prins op het witte paard?
Of zaten wij niet in dat sprookje?
waren wij dat sprookje misschien niet waard?
een sprookje hoort toch leuk te zijn?
Lief zijn voor elkaar?
Een prins en een prinses....
en samen vormen ze een geweldig paar?
Ons sprookje liep heel anders
ookal begon het allemaal zo goed....
De prinses moet de prins verlaten
ze weet niet meer hoe ze verder moet?
De pins was niet zoals ze had gehoopt
Hij ging door met zijn paard en liet haar alleen staan
Ik ben hierom nu verdrietig....
en de prinses weet dat ze haar prins moet laten gaan!