IK HEB HET LEVEN VAAK ERVAREN
ALS EEN DAG DIE LANGZAAM GAAT
HET IS DAN OH ZO SLOPEND
DE DAG DOOR BRENGEND HOPEND
HOPEND OP EEN BETERE START
EEN NIEUW BEGIN EEN NIEUWE KANS
DAN GA IK OP MIJN KNIEEN EN BID VOOR ANDERMANS
GOD GAF MIJ ALS BELONING EEN DAG DIE SNELLER GAAT