Beste Kimberley,
Even van voor af aan
Laten we bij de brugklas beginnen
Bij mevrouw Kort
Daar waren we al vriendinnen
Niet zo boeiend in de klas
Het viel allemaal wel mee
Maar het begon pas echt
In klas nummer twee
Bij meneer Krens
Ik zie je al stralen
Niet te genieten die man
Om slechte cijfers bij te halen
Met dat Haagse accent
Ach, laat ook maar zitten
Ben ik de enige die hem niet mag?
Of zijn er meer die hem liever vastkitten?
Weet je nog, van de eendjes?
Bij het water, overal
In de pauze, in het zonnetje
Dat was echt een festival
Met Josta en met Kelly
Die voor ons zaten
Alleen maar lol hadden we
Maar we hebben ze achtergelaten
Terug naar de havo
Omdat vwo te moeilijk was
Toch weer samen, telkens weer
In deze topklas
Geniet van je cadeau
Het is geen verrassing meer
Nog veel plezier
Voor de allerlaatste keer
Groetjes,
Coole Rommelpiet Junior