Ik heb pijn aan mijn gat.
Want in mijn gat zit mijn kat.
Mijn moer zal dat er wel uittrekken.
Maar dan zou zijn hoofd verrekken.
Nu heb ik diarree.
Maar daar zit mij kat echt niet mee.
Mijn kat heeft nu veel pijn.
Maar dat is lekker voor dat rare zwijn.