Voor mij ben je niet anders
Je bent gewoon jezelf
Speciaal dat ben je zeker
Een grote knaap van al bijna elf
Alles wat jij leerde
Kostte zoveel meer
Hindernissen nemend
Je neemt ze keer op keer
Ik volg jou in jouw tempo
Op en top ben jij een kind
Die in de kleine dingen
Zoveel voldoening vind
Je bent een jongen van weinig
Woorden
Maar als je plots wat zegt
Heb je alles van jou wezen toch
Even neergelegd
Je bent voor mij èèn van mijn lichtpuntjes
Waar ik voor leef
Onvoorwaardelijke liefde voor welke
Drempel dan ook
Is dat wat ik jou geef