Lieve Oma,
Ik mag dan nog wel jong zijn
En nog onervaren
Toch zal ik proberen te rijmen
En de woorden recht te varen
Toen ik dit cadeautje kreeg
Met de opdracht "maak een rijm"
Ben ik eens gaan nadenken
Wat gaat dit moeilijk zijn
De Sint heeft je gezien
Samen met een dame
In de bioscoop
Dat zag hij door de ramen
Zegt de naam Will Smith je iets?
De Sint weet het wel hoor
Die spreekt films in
Ja, je hebt het door
Eigenlijk is hij nog niet uit
Dus hij is illegaal
Heel veel plezier ermee
Het is in een andere taal
De taal die je wilde
Maar je kleindochter niet
Nu heb je toch nog je zin
Zoals je straks ziet
Als hij het nou niet doet
Geef dan maar een gil
Dan brengen we hem terug
En maken hem opnieuw, als je wil
Coole Rommelpiet Junior