"Mamma…
die mevrouw…
die vind ik eng"
Er leven maden in haar oren
torren tussen haar tenen
en op haar benen
daar groeien ze
paddestoelen, zwammen en schimmels
daarom stinkt ze ook zo
Er wonen zeven ratten onder haar oksels
en een salamander tussen haar billen
Je ziet het niet
nee...
er hangt een grote wijde jurk overheen
Maar 's avonds
als het donker is
springt ze het hele huis door
in haar blote kont
gevolgd door haar ratten
en een grote walm van stank
"Waarom dan meisje?"
"Oow gewoon,
ze ruikt zo raar"
Moeders snappen er toch niets van...
dat soort dingen