Nou het is zo ver.
Mijn flatje krijgt een nieuwe bewoner.
Een jonge kerel die zijn ouderlijk
nest verlaat.
Op eigen benen durven te staan.
Hij krijgt enkele spulletjes
die hem verder kunnen helpen.
Ik hoef die niet meer.
Een helpende hand.
Ik ben begonnen met het
schilderen van onze kamers
in het nieuwe huis.
Mijn kleine vingertjes hebben
nu alle kleuren van de regenboog.
Deze week de originele kleurtjes
gaan halen.
Tegen eind februari zou het
klaar moeten zijn.
Ik doe flink mijn best.
Echt een gek gevoel.
Mijn lekker knus, verwarmend,
gezellig flatje is....
Verhuurd!