Je hoort hem,
hij was uit je leven,
je hoort zijn stem
het was een chemisch gevoel,
het was te veel,een te mooie liefde,
een zonder doel,
realiteit verwaterde bij de seconde,
dromen over jou..mijn onaanraakbare prins,
maar geen seconde heb ik die liefde bij hem gevonden,
hij was het geluid
hij was de kleur,
maar het geluid stond uit.