Ik vertrouw je,
ik geloof je.
Vertrouwen moet je winnen,
het is niet zomaar te koop.
Vertrouwen is belangrijk,
het geeft je hoop en kracht.
Vertrouwen is iets,
iets wat je niet aan iedereen geeft.
Vertrouwen is er voor de mensen,
die jij een vertrouwd gevoel geven.
Het gevoel dat je je leven,
in hun handen durft te leggen.
Het gevoel dat je
hen alles kan vertellen.
Vertrouwen is belangrijk,
geen mensen kan zonder.
Vertrouwen,
wat is dat eigenlijk???