elke avond loop ik langs
de ondergaande zon
rustend op de velden
wacht op mijn komst
ik zend haar mijn groet
om aan jou door te geven
over land en over zee
tot de westkust van Amerika
met het laatste zonnestraaltje
stuur ik je mijn vriendschap, nog net op tijd
zodat ze je via de eerste ochtendzon
mijn warmte door kan geven
aan de andere kant van de wereld
vind ik je toch steeds hier, liggend in het gras
elke avond loop ik daar bij je langs
zeg hallo, vaarwel, en laat je gaan
* voor een zeer goede vriendin die naar Amerika verhuisd is *