Je kan zeggen
Dat je me niet meer wilt
Je kan schreeuwen
dat wat wij hebben jou verveelt
Je kan fluisteren
"onze liefde is voorbij"
Je kan zingen
"denk toch niet meer aan mij"
Je kan liegen
"het komt wel weer goed"
Je kan me gerust stellen
"Je mag me nog wel bellen als het moet"
Doe maar niet. Je blik zegt al genoeg.