alles wat we zien is gemaakt door de mens,
wat we zien wordt ons geleverd door de zuiverste lens,
mijn wens dat we het met elkaar kunnen vinden het vervaagt elke grens,
geen problemen over ras geloof maar niemand die me seriues zal nemen,
waar de mens goed in is is dromen van elkaar ontnemen,
veel nemen de benen want bij 50% zit het niet in de genen,
elkaar te kraken raken er valt niet over te praten,
ik kan niet meer goed slapen,
want ik ben er mee bezig om al die puzzel stukjes bij elkaar te rapen,
te onderzoeken waar het fout is gegaan,
als het klopt volgens de bijbel dat we daar heen mogen gaan,
naar het paradijs maar volgens mij is de lucht daar ook al grijs,
de grootste fout van god was de mensheid op deze planeet te zetten,
zodat wij stukje voor beetje de natuur en ons zelf kunnen pletten!
oh ja de grootste truuk van de duivel is.dat hij niet bestaat je leest dit ziet dit en je denkt dat het nergens op slaat,ach wat het is al te laat.