Meer dan vier jaar lang
weekenden niet bewust beleefd.
Het hele weekend wazig
Alles onder invloed, anders
door mijn ogen en hersens opgenomen.
Soms vreemde gedachten
die uit het donker verschenen.
Vreselijk in de war of overmatig vrolijk zijn
zijn dingen die je overkomen
Anders dan anders bracht ik
mijn ik naar voren
Wie was ik echt?
Alles verpest door aan feesten, pillen
en speed te denken
Echte gevoelens bestonden niet
Nu ervan af , mijn emoties
nog steeds in de knoop
Wanneer zal ik mijn EIGEN gevoelens beleven
en weer als een echte IK verder kunnen leven.