Vlak na de vakantie
op een mooie zomerdag
op een leeg verlaten strand
en alleen jij die naast me lag
geen toerist te bekennen
op die ene verdwaalde na
ik kroop wat dichter na je toe
daar kwam de vloed al op
ik wou je beter leren kennen
daar ging de zon al down
daar met jou leek het toen
wel een glas-in-loden-tuin
de hele natuur
rood vlammend, krankzinnig overstuur
jij kroop wat dichter naar me toe
want het werd een beetje guur
en toen gaf die eikel me starfwerk
omdat ik weg zat te dromen
tijdens het zevende uur