Als een ongenode gast
je bent totaal verrast
Niet langer meer welkom
dus je draait je maar weer om
Keert een ieder de rug toe
want van dat gezeur werd je toch al veel te moe
Je wil weer op eigen benen staan
weer recht hebben op een eigen bestaan
Alle financiƫle tegenslagen ten spijt
het is jouw keuze en je bent tot alles bereid
Om een eigen leven op te bouwen
ook zonder de mensen die misschien toch wel van je houden
De keuze is nu aan jou
je weet dat ik je in alles vertrouw
Neem nu dus het besluit
blijf je binnen of ga je eruit