kinderen krijgen is het mooiste wat je kan overkomen,
maar TOEN wist ik nog niet,
dat niet alles gaat zoals je wilt,
8 jaar later, je hele leven op tilt,
zoek het maar uit met die kinderen van je,
is wat hij zei,
dit is wat er speelt bij mij,
het valt niet in woorden uit te leggen wat ik voel,
ik leef nu nog maar met 1 doel,
misschien stel ik wel een hoge eis,
maar voor mij en mijn kids word het leven een paradijs!
kinderen krijgen is het mooiste wat je kan overkomen,
je kan er dagen en maanden over dromen,
je moet er niet aan denken ze te verliezen,
maar waarom moet je als moeder toch zo vaak kiezen,
nu ben ik een lieve man tegengekomen,
ook daar kan je dagen en maanden over dromen,
een nieuw lichtpuntje in je onrustige leven,
en de vraag "waarom kwam ik hem tegen",
het zal een reden hebben, en ergens goed voor zijn,
maar ik ben bang, bang voor de pijn,
kinderen hebben is het mooiste wat er is,
maar als je ze niet hebt weet je niet wat je mist
kan hij het wel aan, of kiest hij de makkelijkste weg,
is het het laatste dan heb ik gigantische pech,
een ding zal ik hem dan nog wel zeggen hoor,
en dat is " wat ben jij een gigantische domoor!"
ik denk dat ik hem ga verliezen
en dat alleen omdat HIJ nu moet kiezen
een ding wil ik nu nog kwijt,
ik hou van je