Ik weet, het is niet zijn schuld
...of die van haar
Zij kunnen er ook niets aan doen
dat ze gek zijn van elkaar
Waarom ben ik dan zo kwaad
en wil ik ze slaan?
Waarom kan ik hem na al die tijd
toch nog niet laten gaan?
Ik wil het zó ontzettend graag
maar het lukt me niet
en zo kenmerken deze dagen
zich door boosheid en verdriet