Door te denken, te hopen en te geloven
kom je vaak groot verdriet te boven
misschien begint ons leven aan het eind
en ben je er pas,
als je er niet meer bent
te zijn bij wie er niet meer is
heel diep in je gedachten
kan de pijn misschien verzachten
en geeft je sterkte in het gemis