Ik voel jou arm op mijn been
Ik voel jou aanwezigheid om me heen.
Ik voel jou lippen op de mijne,
een gevoel dat nooit meer zal verdwijnen.
Ik voel dat ik nog van je hou.
En tich voel ik dat ik ook niet meer met je veder wou.
Ik voel mijn vingers door jou haren.
Ik voel hoe gelukkig wij waren.
Ik voel jou liefde in mijn hart.
Ik voel hoe jou liefde mij verwart.
IK voel me leeg van binnen.
Ik voel dat ik nooit meer een andre zal beminnen.
Ik voel jouw pijn.
En zoals de mijne is die niet klein.
Ik voel dat ik een fout ben begaan.
Ik weet het was verkeerd om bij je weg te gaan.
Ik voel mijn spijt.
Het gevoel dat ik alleen mezelf verwijt.
Ik heb zoveel spijt dat alles verkeerd is gelopen.
Zoveel spijt dat alles verkeerd is afgelopen.