Ik was degene die leefde,
toch ben ik nu dood.
Ik leef verder in herinneringen,
geketend aan het licht.
De duisternis die sluipt nabij,
het lied van engelen weerklinkt,
ik draag de kroon des levens,
gesteund in hart en ziel.
Ik zal overwinnen,
in een wereld vol met haat.
Gekrijs dat hoor ik in die duisternis,
schuwend en vol met haat.
Naderend in die verlorenheid,
brengend hoop en liefde,
ik zal overwinnen,
verrijzen zal het kind!