Luister
Het doet me niets dat je vertrekt
Helemaal niets
Het raakt me niet
dat ik je misschien nooit meer zie
Het kan me gestolen worden
wat je doet met de rest van je leven
Het laat me ijskoud
wie nu de gelukkige zal zijn
Ik zou zelfs kunnen zeggen
dat je weggaan
perfect in mijn nieuwe leven past