Ik doe wat ik moet doen
We gaan het huis verkopen
Het was het huis van een gezin
Maar het gezin is gebroken
Het duurde zo ruim een jaar
Maar het werd te zwaar
Financieel niet te trekken
Ik kan het niet langer rekken.
Het meeste pijn bij mij is voor die twee
Ze laten het alle twee toe heel gedwee
Hun (ouderlijk) huis is niet meer
Maar bij mij doet het zo verrotte zeer.
Lesley & Bianca sorry, het kan niet anders.