Je bent kilometers van mij,,
Ik weet niet hoeveel km's van mij hier.
Ik mis je en dat doet pijn,,
alles wat ik wil is bij je zijn.
Dan haal ik je voor me gedachten,,
een beeld dat de pijn doet verzachten.
De pijn dat je niet bij me bent,,
maar alleen door mijn gedachten rent.
Laatst zag ik een lach op je gezicht,,
zo'n mooie glimlach op mij gericht.
Dan wil ik mijn armen om je lichaam slaan,,
maar daarvoor ben je tever van mij vandaan.
Ik mis je,,
maar dan ik iemand zou missen.
Ik zal altijd van je houden,,
en om je blijven geven.
Ookal ben je nu niet hier,
ik vraag je om verder met me te leven.
Waar we waren gebleven.
want ik hou van jouw,,
En blijf je altijd trouw,,
Maar dan besef ik`ik heb verdriet,
verdriet om jou je bent tever van mij vandaan.
Dit is voor mijn schatje Roy die sinds vorige week helemaal naar Friesland is verhuist terwijl ik in utrecht woon. Ik mis je lieverd en hou van jou voro altijd!
-x-x-x-
Roos