wat zag ik daar liggen
op jouw bed
jouw "baby" met z'n stoffen haar
en z'n rooie pet
jij hebt het poppetje
van mij gekregen
en hij heeft je veel
troost en liefde gegeven
als jij gaat slapen dan moet
jouw "baby" altijd bij
je zijn
anders voel je je zo alleen
en dat vind je niet fijn
zes jaar is jouw "baby"
net als jij
dat jij hem nog steeds hebt
lieve schat
dat maakt mij heel erg blij