~ Spijt~
Ik weet het is meer dan te laat..
Dat je me allang en breed uit je hart hebt verbannen..
En ik geef je geen ongelijk..
Door mijn eigenfouten ben je van me heen gegaan,
Je kon mijn schommelingen en onverwachts offline acties niet meer aan
Ik had het kunnen weten, want ik ben gewaarschuwd voor die misstap..
En t labiele contact, maar vond t moeilijk t staande te houden..
Omdat ik echt zag dat je om me gaf, niet gewend, dat het voor mij ook bestond..
Zoveel dingen er ook nog om heen, nee en dat is geen rede jou zo negeren…
Maar zo met mezelf bezig niet echt stil gestaan bij de fatale gevolgen..
Ook al heb je t zo vaak gezegd.
Maar vergeet een ding alstublieft niet
Ik deed mijn best voor jou voor onze vriendschap..
Ik deed mijn best ook al vond ik het vaak moeilijk..
Maar dat is geen excuses ik had beter moeten weten..
Stilstaan wat het met jou deed enzovoorts,
Maar je hebt je keuze gemaakt en het is mijn eigenschuld
Ik wou dat ik voor je kon veranderen de dingen beter kon maken, je pijnen afnemen die ik je heb aangedaan.. je gewoon uitgescholden, nee dat is niet wat ik wou maar ook dat is gebeurd, en loop k met n schuldgevoel rond, Ja het is mijn schuld.
Zovaak heb je me vergeven, ben je toch weer naast me komen lopen en heb je me je hand weer gegeven… Maar nu snap ik dat je het niet meer kan..
Als ik zou weten wat ik moest doen om je terug te winnen dan deed ik dat meteen.. maar t is vast te laat.. ik zal nu boete voor mijn impulsieve gedrag.
Toch wil ik je zeggen dat jij mijn beste vriendinnetje voor altijd zal blijven ook als is er helaas geen vriendschap, maar in mijn hart sta je altijd voorop..
En zal je mijn aapie, sterretje alles blijven..
Ik praat t niet goed want ik snap je wel..
Maar toch zo moeilijk..
Eerlijk waar..
Maar goed daar heb je nu denk ik niks meer aan
Ik accepteer het, en neemt het met mee, je was t beste wat ik bezat!
Nee vergeten doe ik je never nooit niet.
Het ga je meer dan goed.. mocht je je ooit eens bedenken weet dan dat mijn hart voor openstaat…
Succes voor nu en in de toekomst!! Enne, niet vergeten je bent sterk en hebt n goed hart!!
Ik zal je missen..