je hoofd fier omhoog
en je neus in de wind
zo neem je je keuzes
laat achter het kind
wat niet wist hoe het moest
het wat eng vond misschien
joh, laat ze maar kletsen
ze zullen het zien
je wordt sterk in je denken
en sterk in je daden
soms als je afdwaalt
en dreigt te verdwalen
neem dan die hand
die je beter beloofd
als je nu even doorzet
en er echt in gelooft
daar gaan we dan kanjer
de keus is aan jou
pak maar die vrijheid
of laat hem voor nou
besef
soms is het moeilijk
heel stil in je bed
maar je bent niet alleen
op deze wereld gezet