Oorlog, oorlog, oorlog
Waarom maakt iedereen toch ruzie met elkaar?
We moeten elkaar respecteren
en ons ons eigen geloof laten eren
Christen, moslim, jood, atheïst
wat maakt het toch allemaal uit?
Bruin, wit, zwart, pimpelpaars
zitten er voorwaarden aan de kleur van de bruid?
Laat iedereen houden van wie hij echt houdt
en niet van wie hij moet houden
Want wat maakt de kleur nou uit?
Respecteer elkaar zoals we zijn
dan komen we vast allemaal op een lijn
Het maakt niet uit hoe je de wereld bekijkt
want uiteindelijk is de conclusie:
IEDEREEN IS GELIJK