Wat zou het zijn als de zon niet meer scheen?
De duisternis neemt de bovenhand,
de mensen gaan heen,
en niets houdt nog stand.
Planten verwelken,
vogels fluiten niet meer.
...het doet zeer...
Het leven op aarde verdwijnt,
als de zon niet meer schijnt.