Voor Ian..
Te grappig, die kleine blauwe oogjes
die sproetjes.. dat verlegen lachje
Uit die 40 kinderen, viel jij het meest op
juist door verlegen te zijn
Huilende traantjes vroegen mij om hulp
onweerstaanbaar gaf ik hem allerlei voorrang
Met problemen thuis toch zon lieve jongen zijn
diep respect van mijn zijde
Had ik maar een zoon als Ian Mc Fall.
die komt schuilen achter jou, niet bij andere.
als het problemen heeft zoekt het jou
en dat raakt je.. voor hem ben ik er altijd..
altijd..altijd....
wat een kind....