Harde woorden galmen door de ruimte
woorden van verderf en wantrouwen
kon mijn oren niet geloven
sprak jij die harde woorden
Het woord ouders had plots
voor jou geen betekenis meer
Eens deelden we lief en leed
Je was ons alles,ons hele leven
Wat heeft jou hiertoe gedreven
vanwaar deze houding
Raak helemaal in de war
mijn hoofd kan het niet vatten
Ik vraag je denk aub nog eens na
voor het te laat is?