Woorden te weinig,,
Gevoelens te veel,,
Afscheid zo spijtig,,
Brok in mn keel,,
Tranen in mn ogen,,
Pijn in mn maag,,
De tranen willen niet stoppen,,
Zal ik je ooit nog eens zien is de vraag,,
Net toen we het contact probeerde bijteleggen,,
Moet ik je vaarwel zeggen..
**Voor Sweety**
**Kort maar krachtig..??**
**Ik zal J nisse**
**Hou heel veel van Jou**
**Vergeet me niet**