Woensdag gaan jullie kleine Sara te ruste leggen
Daarom willen wij nog even een paar woordjes zeggen
Ook wij zullen aan jullie denken
En willen hierbij een gedichtje schenken
Kleine Sara zal altijd naar jullie kijken
En nooit meer van jullie zij wijken
Hoog aan de hemel zal ze stralen
En jullie nooit laten verdwalen
Woensdag gaat er voor jullie een kaarsje aan
En die zal er de hele dag blijven staan
Want ook al kennen wij Sara niet
Wij weten dat ze jullie ziet
En ook al doet deze gebeurtenis veel pijn
Wij weten dat je sterk zal zijn
Meis, ontmoet hebben we jou nog niet
Maar we hopen dat ook jij de zon gauw weer ziet
We hopen dat de donkere wolken snel zullen verdwijnen
En dat ook voor jullie de zon weer zal gaan schijnen
Want donkere wolken en veel verdriet,
Nee, dat verdienen jullie niet