Je zegt: over 5 jaar ben ik terug
Maar 5 jaar duurt zo lang
Ik wou dat je in Nederland bleef
Curaçao is zo ver weg, dat maakt me bang
5 jaar zonder mijn grote broer
Ineens niemand die zoals jou doet
Die mij door en door kent
Die aanvoelt wanneer er een arm om mij heen moet
Je bent nog niet weg
Maar toch mis ik je al
Ik mis de kleine dingen
Altijd en overal
5 jaar lang niet samen geinen
In het weekend niet samen uit
Niet meer praten over voetbal
Niet bij mij zijn, al ben ik een bruid
5 jaar lijkt eeuwig te duren
5 jaar op een afstand van elkaar
Natuurlijk blijven we contact houden
Maar ik vind het allemaal zo raar...
~Ik zal je missen lieve broer~