hallo mama
sochtens zo vroeg voor mij
sta jij alweer naast mijn bed
je vrolijke snoet
ik hou me slapend
maar kijk stiekem naar je
zie hoe je naar het kamertje van je broertje loopt
ssst zeg je zachtjes tegen hem
mama slaapt
zo vertederend
jij mijn kleine meid
weer sta je naast mijn bed
ziet dat ik nog slaap
dan kruip je lekker naast mij
je warme lijfje tegen me aan
zo rijk
maak je mij
alleen al door je bestaan
en ook de tederheid waarmee je je broertje
op deze vroege morgen begroet
mijn hart
word gevuld met een warme gloed.