Voor Sanne Katja
Hoi, wie kent het meisje Sanne Katja,
t’is een dochtertje van Tim en Irma.
Deze Sanne is een echte hittepetit,
je weet wel, zo’n meisje waar wel pit in zit.
Zo wil ze graag iets leuks over haarzelf lezen;
nou dat kan, Sanne Katja mag er best wel wezen..
Met haar lange blonde haren wapperend in de wind,
is ze een machtig mooi, maar soms ondeugend kind.
Gaan we naar de Kerk, Sanne wil wel mee
zit ze naast mij, geniet ze van het mooie lied.
Die ze kent van een opwekkings CD.
Nee, geloof me maar Sanne is een lieve griet..
Als ze dan zo in de dienst naast mij zit,
kun je bemerken, dat Sanne Hem ook aanbidt..
Zo zit ze er stil naar het lied en de preek te luisteren,
geloof me maar, ze heeft zelfs leren fluisteren…
Ze doet dit om de ander niet te storen,
omdat ze weet dat een ander misschien wel de preek wil horen..
En na verloop van tijd, gaat ze met Ricky en Thierry naar de andere zaal,
waar ze vertellen van de Bijbel, en lezen dan een verhaal…
Hier heeft Sanne het blijkbaar wel naar de zin,
want als ik vraag, Sanne ga je mee…
Hoor ik aan haar stem, graag, ik zeg geen Nee,
dus Sanne ook voor de toekomst ben je welkom,
En mag je mee, want in mijn hart, en in de kerk
is er altijd plaats voor één vriendin…
of misschien twee...of zelfs drie..
ik vergeet ook Laura nie..
Eigenlijk wil ik jullie hele gezin wel welkom heten,
ik zeg het maar zo, omdat jullie het allemaal mogen weten.
De uitnodiging is er altijd voor iederéén,
kom, en voel je niet alleen…
Gedichtje gemaakt voor mijn vriendinnetje Sanne Katja, die wel ééns met ons meegaat, maar altijd welkom is….
Je vriendje John