Acht jaartjes geleden kwam je op deze
niet altijd mooie wereld
wat verlangde ik naar die dag
dat jij ter wereld kwam
een babyzusje, daar had ik zo lang op gewacht
ja, zelfs naar gescmacht
je was alles wat ik me wensen kon
een lief, klein, zacht, mooi babymensje
maar ook kleine meisjes worden groot
en dat kreeg ik weleens op mijn brood
we hadden het niet altijd makkelijk tesaam
ik had vaak het gevoel dat ik je zus niet mocht zijn
ook al was dat het enigste wat ik wou
een grote zus zijn voor jou
Eens de kleuterjaren gepasseerd
bleek het harde van je afgesleept
en kon ik eindelijk een beetje voor je zijn wat ik wou
ook al ergerde je je geregeld blauw
Echt heel close zullen we nooit zijn
daarvoor hebben we te weinig vertrouwen in elkaar
maar 1 ding lieve zus moet je weten
ik zal altijd voor je klaarstaan
gewoon omdat ik zielsveel van je hou!
***********************************************************
Mijn halfzusje Isabelle word 8 jaar! Ooit laat ik haar dit lezen als ze er klaar voor is...
Maar intussen : Hartelijk gefeliciteerd Belleke met je 8ste verjaardag!!!
Almost me