Jessica,
Jij kwam opschool,
Kende ons nog niet
We werden vrienden.
Ik ken je nu z`n jaar of 3,
In die tijd was het gezellig me je
Samen hadden we veel lol
En vaak met z`n alle,
Een hele gezellige avond gehad
Nu moet je weg,
Iedereen vind het erg
Want we houden van je
Ja, wij allemaal
We gaan je missen,
En gaan jou nooit vergeten!
Je hebt een speciale plek
Bij mij in mijn hart
En ik weet zeker,
Dat het niet alleen bij mij is
Heel veel plezier in Nieuw-Zeeland
Xxxjuhz Nicole