dromerig denkertje
gevoelige ziel
kind van deze tijd
dochter van mij dat ben jij
maar ook
jij wildebras van mij
kleine druktemaker
met je sterke eigen wil
kind van deze tijd
beiden ook kind van de nieuwe tijd
zo'n lange weg voor jullie te gaan
weet dat ik naast jullie zal staan.