Gefladder boven daken
Een droom om uit te ontwaken
Een duisternis
Geen licht
Een leven totaal ontwricht
Dit was acht jaar geleden
De liefde is opnieuw gekomen
Uitend op het scherm, hier in het heden
De ogen, de glimlach van mijn vrouw
Overdag en in mijn dromen
Beschermd mij tegen innerlijke kou