Het is weer december
voor vele een tijd van geluk
bij mij ligt het toch anders
voel inwendig een geweldige druk
Sinterklaas, kerst en nieuwjaar
veel mensen hebben mooie gedachten
ik voel me echter steeds rotter
ben op zoek naar de hoognodige krachten
Wil het voor anderen niet verpesten
maar deze maand van het jaar
daar kan ik niet van genieten
al is dat voor jullie niet zichtbaar
Temidden van het feestgedruis
voel ik me steeds depressiever
het zou een mooie periode moeten zijn
maar doodgaan doe ik nu veel liever
03-12-2005