FIJNE SINTERKLAAS AVOND
Ik wil jullie een fijne sinterklaasavond toewensen,
met allerlei gezellige mensen.
Ik ga er van uit dat iedereen braaf is geweest,
dan wordt het vanavond een heel leuk feest.
Ben je stout geweest en niet lief,
dan moet je mee met Sint en Zwarte Piet.
Dan ga je in de zak van Piet,
of achterop op zijn kapotte fiets.
Zodat je zijn band kan plakken,
waar een pepernootje in verstopt zit.
Van al dat lopen met zijn fiets kreeg Piet blaren op zijn hakken,
en voelt hij zich niet meer zo fit.
Hij zal je heel dankbaar zijn,
misschien mag je dan wel blijven in ons landje klein.
Dus gedraag je nog even,
na vanavond hoef je niet meer te beven.
Een fijne avond met gezelligheid, snoepgoed en kadootjes van de goedheiligman,
maak er maar wat van enne doe wat aan die valse noten in jullie zang.......
Fijne avond allemaal
Lady M
05-12-05